YTCC Forslag til reglementsændringer

Der har været en del diskussioner og meningsudveksling på Facebook om de seneste reglementsændringer.

Ændringer vil altid medføre reaktioner, hvilket vi ser som et sundhedstegn.

For at undgå misforståelser og rygter uploader vi hermed de forslag som vi i bestyrelsen sendte til HU og BU.

Bestyrelsen står fuldt bag forslagene.

Er der spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte bestyrelsen direkte.

Nedenfor er der en kopi a mailen fremsendt med reglementsforslag.

Kære Thomas, Lars og Karsten, 

Hermed fremsendes forslag til reglementsændringer til Youngtimerklassen. 

Forslagene er udarbejdet af Kørerforeningen for Youngtimer efter dialog på foreningens generalforsamling, efterfølgende input fra en række kørere og sidst en længere workshop i kørerforeningens bestyrelse. 

Forslagene er udtryk for det muliges kunst, hvor vi har søgt kompromisser som gavner klassen. Forslagene er centreret omkring tre ting: 1) Omkosningbesparelser, hvor vi har søgt at gøre klassen billigere, 2) “Tilbage til rødderne”, Vi har kigget en del på klassens formålsparagraf og har søgt at stoppe “våbenkapløbet” som hindrer nye i at komme ind i klassen og som medfører, at kun pengestærke kørere bliver i klassen. 3) Fremtidssikring. Vi har forsøgt at fremtidssikre klassen så klassen forbliver en klasse for begyndere eller kørere som ikke vil bruge formuer på deres biler men som stadig vil ud og hygge sig med at køre race. 

Helt overordnet tænker vi at klassen er naturlig rugekasse til Special Saloon, Super Cup og DEC- altså kørere som vil mere og dyrere biler/setups.  

Vi vil meget gerne indgå i en dialog omkring ændringer i reglementet og I er derfor meget velkomne til at række ud til os. 

MVH

Martin Thillemann

Formand Youngtimer Kørerforeningen