Efteråret starter i Norge

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Nu har motorerne stået stille længe nok, så Youngtimer Touring Car Challenge, eller i daglig tale, YTCC, starter dem op igen i den kommende weekend.

Turen går til Norge, hvor Rudskogen lægger asfalt til den tredje afdeling af Nordic Cup, der heller ikke i år tæller med til Danmarksmesterskabet for Youngtimer bilerne.

Men i skrivende stund har 13 kørere tilmeldt sig løbet, på det som af de fleste kørere der har prøvet banen, betegnes som den fedeste oplevelse, som de har prøvet i en racerbil.

Bilerne har holdt stille i næsten 2 måneder, hvor Padborg Park var den sidste afdeling på dansk asfalt inden sommerferien.

Der var dog også en håndfuld danskere som var på Spa Francorchamps i slutningen af juni måned, hvor de gjorde sig positivt bemærket. Dennis Nymand vandt finaleheatet, Ole Sondrup sluttede toer, Bjarne Haa sluttede treer, mens Michael Skipper sluttede 6’er, men tidligere på weekenden også havde blandet sig i toppen. Michael Nielsen og Michael Terkildsen var desværre ikke med i finaleløbet.

Men det viser også hvor hurtigt at der egentlig bliver kørt blandt de danske Youngtimer kørere, når de kan blande sig helt fremme i de internationale løb.


Foto: JJ Media
Thomas Bakke (246) vil igen forsøge at holde Kurt Poulsen (266) bag sig. De to får dog modstand fra Kim König, Henrik Have Jakobsen, Tom Jørgensen og Arne Hansen i Division 2.

Blandet de tilmeldte kørere, er der en god fordeling med 5 Division 1 biler, 6 Division 2 biler, og desværre kun to Division 3 biler indtil nu.

Efter de første to afdelinger af Nordic Cup, der blev kørt på FDM Jyllandsringen i maj, og Sturup Raceway i juni måned.

Efter de to afdelinger fører Gunnar Hildorf Division 1 foran Sebastian Petersen, Chris Leonhard og Benny Lund.

Ole Sondrup er førende i Division 2, foran Thomas Bakke, Henrik Have Jakobsen og Anders Tage Jensen.

I Division 3 er Michael Terkildsen i front, foran Nick Stentved, Lars Leed og Ole Knudsen.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende, med forbehold for ændringer:
Fredag
Træning 1 12.00-12.20
Træning 2 15:50-16.10
Træning 3 19:10-19.20
Lørdag
Tidtagning 10:40-10:55
Løb 1 13:30-13:50
Løb 2 16:30-16:50
Søndag
Løb 3 11:45-12:05

JJ Media